ATV PC Testbeeld Generator

Nu tegenwoordig bijna alle pc een videokaar met tv-out heeft, heb ik een oud project maar weer eens uit de kast gehaald. Ik had destijds al een keer een testbeeld generator geschreven, alleen leek het me leuk om een TickerTape toe te voegen. Deze zie je b.v. lopen onder RTL-Z, met de laatste info.

Het programma is AS IS
Dus stuur me aub geen mail of er nog iets bij geknutseld kan worden.

Helaas door tijd gebrek heb ik geen handleiding gemaakt, maar ik denk dat een ieder het moet kunnen bedienen.

De resolutie instellingen voor de tv-out moeten zijn 800×600 (geeft het mooiste resultaat).

Veel plezier !
Vincent
PE1RKM

Op windows 10 geeft de installer een error, kies voor negeren.
Als je de tickertape configuratie het ingesteld, dien je het programma even opnieuw te starten.